Producten

EEI PELLETS

50kw - 75kw - 100kw - 150kw - 200kw - 285kw

VG - variabele geometrie
EEI Pellets - compacte pelletketel met variabele geometrie Platinum Bio VG brander!

Hij verbrandt elk type houtpellet (klasse A1, A2, B ) .
A1 Pellets    A2 Pellets   B Pellets  

LAAG PELLET- EN ENERGIEVERBRUIK


Dit is het hoofddoel van onze ontwerpers. Geen enkele andere ketel in Polen is zo efficiënt. Compacte warmtewisselaar, efficiënte watermantel en thermische isolatie garanderen het hoogste rendement. Een verbrandingsproces bewaakt door de zuurstofsensor en Fuzzy Logic 2-controller garandeert de laagste uitstoot en brandstofverbruik.

VELE JAREN FOUTLOZE WERKING


Materialen en componenten van de hoogste kwaliteit van gerenommeerde fabrikanten garanderen de hoogste betrouwbaarheid van onze ketels. Regelmatig onderhoud en jaarlijkse inspecties garanderen een storingsvrije werking gedurende meer dan twaalf jaar.

DUURZAAM


Onze ketels garanderen jarenlang een storingsvrije werking. Hoogwaardig staal en componenten van de hoogste kwaliteit. Al onze ketels zijn individueel getest op duurzaamheid bij min. 6 bar - een functie die zelden elders wordt aangetroffen.

  • Small Farm
  • Large Farm
  • Multi-family house
  • Industrial buildings
  • Public buildings

Testen en certificaten


Onze ketels worden getest door een geaccrediteerde testfaciliteit - lid van de International Association of Accreditation.


Alle keteltypes ondergaan meer dan 20 verschillende tests, waaronder:


  • Keteldruktest bij 6 bar
  • Energie-efficiëntie- en emissietests bij 10%, 11% en 13% brandstofoxygenatie
  • Energieverbruikstest in werking en stand-bymodus
  • Operationele test in een gesloten systeem zonder aanvullende veiligheidsvoorzieningen

 

Onze ketels zijn opgenomen in de lijst met apparaten die in veel EU-landen voor subsidie ​​in aanmerking komen.

ZELFREINIGENDE BRANDER


Innovatieve roterende PLATINUM BIO SPIN-brander garandeert een onderhoudsvrije verbranding van houtpellets van klasse A1, A2 en B. De gebruikte technologie maakt het mogelijk om pellets tot 50% goedkoper aan te schaffen dan beschikbaar voor eigenaren van andere ketels (meestal duurdere klasse A1-pellets).

COMPLETE WARMTEOPLOSSING


Zelfs de beste ketel is niet genoeg. Wij bieden complete oplossingen voor stookruimtes en verwarmingssystemen. We bieden geavanceerde oplossingen, waaronder pelletopslag, pneumatische brandstoftoevoer, cascade-automatisering, weersafhankelijke regeling van het CV-systeem, regeling van warm water en buffertank, retourbeveiliging, brandstof- en assensoren, regeling van warmtepompen, zonnepanelen en gasboilers.