Producten

EEI PELLETS

8kw - 10kw - 16kw - 24k - 32kw

VG - variabele geometrie
EEI Pellets - compacte pelletketel met variabele geometrie Platinum Bio VG brander!

Hij verbrandt elk type houtpellet (klasse A1, A2, B ) .


A1 Pellets      A2 Pellets       B Pellets         A1 Pellets/Oat

COMPACT EN WARM


Onze 8 kW ketel is een doorbraak in de miniaturisatie van de biomassaketels zonder dat dit de warmteopbrengst beïnvloedt. Ontworpen voor gebouwen met een beperkte warmtevraag, b.v. kassen, modulaire huizen of passiefhuizen. Andere EEI PELLETS-lijnketels zijn een ideale oplossing voor verwarmingssystemen waarbij comfort, zuinigheid en netheid sleutelfactoren zijn.

ULTRA KOSTENEFFICIËNT


De ketels uit de EEI PELLETS-serie zijn ontworpen om de brandstof- en energie-efficiëntie te verbeteren met behulp van energiezuinige componenten en een Platinum Bio VG-brander met variabele geometrie die de roostergeometrie aanpast aan de weersomstandigheden en de warmtevraag. De laagst beschikbare warmteafgifte – iets meer dan 2,5 kW – maakt het mogelijk de verwarmingsparameters aan te passen aan een zeer lage warmtevraag.

DUURZAAM


Onze ketels garanderen jarenlang een storingsvrije werking. Hoogwaardig staal en componenten van de hoogste kwaliteit. Al onze ketels zijn individueel getest op duurzaamheid bij min. 4 bar - een functie die zelden elders wordt aangetroffen.

START EN VERGEET


Onze ketels zijn vrijwel onderhoudsvrij om het hoogste bedieningscomfort te garanderen. Automatische in- en uitschakeling van de ketel met monitoring van het brandstofniveau en het asgehalte en een voorafgaande melding wanneer brandstof bijvullen of reinigen van de aslade nodig is. Het aantal bezoeken aan de stookruimte kan tot een minimum worden beperkt

INTERNETMODULE


Alle functies van de ketel en het CV-systeem kunnen op afstand worden gemonitord via een pc of een smartphone (optioneel)

  • Passive house
  • Single-family house
  • Multi-family house
  • Small farm

Testen en certificaten


Onze ketels worden getest door een geaccrediteerde testfaciliteit - lid van de International Association of Accreditation.


De testresultaten tonen aan dat KOSTRZEWA-producten voldoen aan de emissie-eisen vastgelegd in de Ecodesign-richtlijn en de gebruikersveiligheid garanderen.


Alle keteltypes ondergaan meer dan 20 verschillende tests, waaronder:


Keteldruktest bij 4 bar

Energie-efficiëntie- en emissietests bij 10%, 11% en 13% brandstofoxygenatie

Energieverbruikstest in werking en stand-bymodus

Operationele test in een gesloten systeem zonder aanvullende veiligheidsvoorzieningen

 

Onze ketels zijn opgenomen in de lijst met apparaten die in veel EU-landen voor subsidie in aanmerking komen.

Onze ketels worden getest door een geaccrediteerde testfaciliteit - lid van de International Association of Accreditation.


De testresultaten tonen aan dat KOSTRZEWA-producten voldoen aan de emissie-eisen vastgelegd in de Ecodesign-richtlijn en de gebruikersveiligheid garanderen.

PELLETPellet is verwerkt afvalhout dat onder hoge druk is samengeperst zonder gebruik van bindmiddelen.


PELLETKLASSEN VOLGENS PN-EN ISO 17225-2:2014-07:

A1 - asgehalte ≤0,7% Premium kwaliteitsproduct

A2 - asgehalte ≤1,2%

B - asgehalte ≤2%


PELLET - milieuvriendelijke, energieke schone brandstof!

PELLETSVACUÜM (PNEUMATISCHE PELLETFEEDER)


Een vrijwel onderhoudsvrij pneumatisch apparaat dat pellets op grote afstand van de opslagruimte rechtstreeks naar de ketel voert, inclusief meerdere sensoren voor een volledig automatische werking. Als er een MINIMUM-niveau in de buffertank wordt gedetecteerd, wordt deze onmiddellijk bijgevuld tot het MAXIMUM-niveau. Het apparaat kan ook met een timer worden geprogrammeerd, d.w.z. dat de buffertank op een vooraf ingestelde datum en tijd tot het MAXIMUM niveau wordt bijgevuld.