Producten

Costerenergy


EEI PELLETS

VG - variabele geometrie
EEI Pellets - compacte pelletketel met variabele geometrie Platinum Bio VG brander!

Hij verbrandt elk type houtpellet (klasse A1, A2, B ) .


A1 Pellets       A2 Pellets        B Pellets

Tests en certificaten
Onze ketels worden getest door een geaccrediteerde testfaciliteit - lid van de internationale vereniging voor accreditatie.


De testresultaten tonen aan dat KOSTRZEWA-producten voldoen aan de emissie-eisen van de Ecodesign-richtlijn en de veiligheid van de gebruiker garanderen.


Alle keteltypes ondergaan meer dan 20 verschillende tests, waaronder:


Keteldruktest bij 4 bar
Energie-efficiëntie- en emissietests bij 10%, 11% en 13% zuurstofopname van de brandstof
Energieverbruikstest in werking en stand-by
Operationele test in een gesloten systeem zonder extra veiligheidsvoorzieningen.

Onze ketels zijn opgenomen in de lijst van apparaten die in veel EU-landen voor subsidie in aanmerking komen.

Kenmerken
COMPACT FORMAAT

Onze ketels slaan een nieuwe weg in voor pelletverwarming. Dankzij de compacte afmetingen (tank gemonteerd over de warmtewisselaar) kunnen onze ketels worden geïnstalleerd in huishoudens met beperkte ruimte of zonder stookruimte.


BRANDSTOF- EN ENERGIEBESPARING

De ketels van de EEI PELLETS-serie zijn ontworpen om de brandstof- en energiezuinigheid te verbeteren door gebruik te maken van energiezuinige componenten en een Platinum Bio VG-brander met variabele geometrie, die de roostergeometrie aanpast aan de weersomstandigheden en de warmtevraag.


DUURZAAMHEID

Hoogwaardig staal en componenten van de hoogste kwaliteit garanderen een jarenlange storingsvrije werking. Alle nieuwe modellen worden gedurende vele maanden grondig getest voordat ze op de markt worden gebracht. Al onze ketels worden individueel getest op duurzaamheid bij min. 4 bar - een eigenschap die elders nauwelijks voorkomt.


DRAAIEN EN VERGETEN

Onze ketels zijn vrijwel onderhoudsvrij en garanderen het hoogste bedieningscomfort. Automatische in- en uitschakeling van de ketel met controle van het brandstofniveau en het asgehalte en melding vooraf wanneer brandstof moet worden bijgevuld of de aslade moet worden gereinigd. Het aantal bezoeken aan de stookruimte kan tot een minimum worden beperkt.


INTERNETMODULE

Alle functies van de ketel en het centrale verwarmingssysteem kunnen op afstand worden gecontroleerd met behulp van een pc of een smartphone (optioneel).


BETROUWBARE SERVICE

Wij onderhouden een uitgebreid servicenetwerk. Meer dan 200 gekwalificeerde servicetechnici leveren garantie- en post-garantieservices in Polen en daarbuiten. Service kan worden geregeld via ons internetplatform op www.serwis.kostrzewa.com.pl.


COMPLETE WARMTEOPLOSSING

Zelfs de beste ketel is niet genoeg. Wij bieden complete ketelruimte- en verwarmingssysteemoplossingen. Wij bieden geavanceerde oplossingen waaronder pelletopslag, pneumatische brandstoftoevoer, cascadeautomatisering, CH-systeemregeling met weerscompensatie, warmwater- en buffertankregeling, retourbeveiliging, brandstof- en assensoren, warmtepomp, zonnepaneel en gasketelregeling.

Object vermogen selectie
KETELVERMOGEN VERWARMINGSOPPERVLAK


                     m²            m³

12 kW     50-200     125-500
15 kW     85-200     212-500
21 kW     100-300   250-750
30 kW     150-400   375-1000
Oppervlakte is voorzien op plafondhoogte van 2,5 m.

PELLET is een verwerkt afvalhout dat onder hoge druk wordt samengeperst zonder gebruik te maken van bindmiddelen.


PELLETKLASSEN VOLGENS PN-EN ISO 17225-2:2014-07:

A1 - asgehalte ≤0,7% Product van topkwaliteit

A2 - asgehalte ≤1,2%

B - asgehalte ≤2%


PELLET - milieuvriendelijke, energierijke schone brandstof!

Keramiek is overal - de verbrandingskamer, de warmtewisselaar en de brander zijn bekleed met geavanceerde keramiek om het verbrandingsproces en het rendement te verbeteren en de uitstoot te verminderen. Tijdens de werking warmt het keramiek op tot meer dan 1.000°C om het rendement van de biomassaverbranding te verbeteren.


Rookgaswervelgeneratoren houden de energie binnen de ketel.

Bekijk een videopresentatie van de EEI Pellets ketel (met Platinum Bio VG brander)